Moottoriohjelmointi

Mitä on moottorin uudelleenohjelmointi?

Moottorin uudelleenohjelmoinnilla tarkoitetaan moottoriparametrien muuttamista jälkikäteen.

Toimenpiteellä muutetaan moottorin käyttäytymistä eri kierrosalueilla ja kaasunasennoissa, joka vaikuttaa esimerkiksi moottorin tuottamiin teho- ja vääntöarvoihin. Nykytekniikka mahdollistaa säätämisen tiettyyn pisteeseen asti tietotekniikan avulla, ilman että moottoriin pitää vaihtaa ulkoisia komponentteja.

Vanhan ohjelman lukeminen ja uuden ohjelman kirjoittaminen diagnoosipistokkeen kautta vie aikaa noin 15-30 minuuttia. Uuden ohjelman valmistamiseen kuluu aikaa 1 – 3 tuntia, riippuen mitä ohjelmalla halutaan saavuttaa.

Muutoksen avulla ajoneuvon halutaan soveltuvan paremmin käyttötarkoitukseen. Ammattiliikenteessä erilaisia ajosuoritteita ja toiveita moottorin suhteen on lukematon määrä. Tehdasasetukset antavat hyvät raamit ja jälkikäteen tehdyillä ohjelmilla suoritetaan hienosäätö.

Ylivoimalan osaamista hyödynnetään kevyessä ja raskaassa ammattiliikenteessä, sekä metsä- ja maanrakennuskoneissa. Ohjelmiemme kotimaisuuden johdosta alkuperämerkkitoimikunta on myöntänyt palvelullemme avainlipputunnuksen.

Ota yhteyttä

Täytä lomakkeelle autosi tai työkoneesi tiedot, niin otamme yhteyttä.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.