skip to Main Content
Toimitusehdot

Toimitusehdot

Ajoneuvokohtaiset erityisehdot uusille autoille niiden huoltoa ja takuuta koskien tulee ajoneuvon haltijan selvittää ajoneuvon myyjäliikkeestä tai maahantuojalta.

Valmistamillemme ohjelmille annamme toimivuus- ja tyytyväisyystakuun. Mikäli valmistamamme ohjelmisto ei vastaa sovittua, valmistamme takuutyönä ajoneuvoon uuden ohjelmiston. Mikäli sovittuja muutoksia ei saavuteta, palautamme ajoneuvon samaan tilaan, jossa se oli ennen Ylivoimalan moottoriohjelmointia. Tällöin asiakkaan ohjelmoinnista maksama hinta palautetaan täysimääräisenä. Toivotuista muutoksista tulee ilmoittaa 30 vrk sisällä uudelleenohjelmoinnista.

Ylivoimalan valmistamilla ohjelmilla on ”päästötakuu”. Mikäli valmistamamme ohjelma ei läpäise mahdollisia päästömittauksia tai EOBD -järjestelmä ilmoittaa päästöarvojen ylittyneen, kattaa takuu tarvittavat uudelleenohjelmoinnit päästöarvojen saamiseksi vaadittuihin raja-arvoihin. Takuu ei kata mahdollisia mittauksesta aiheutuneita kustannuksia. Mikäli ajoneuvon palauttaminen alkuperäiseen tilaan ei poista ongelmaa, katsotaan vian aiheutuneen ohjelmoinnista johtumattomista tekijöistä.

Kaikki päästönhallintajärjestelmiin tehdyt muutostyöt ovat asiakkaan erikseen tilaamia, Ylivoimala ei ota vastuuta muutosten lainvoimaisuudesta.

Tuotteidemme hinta ei sisällä muutoskatsastuksesta tai siihen liittyvistä muutoksista, lisätöistä, AKE:n poikkeusluvista, emissiomittauksista tai muista vastaavista seikoista mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia. Vastuu ajoneuvon mahdollisesta muutoskatsastuksesta on asiakkaalla.