skip to Main Content
Asennuspalvelut

Asennuspalvelut

Moottoriohjelmoinnit suoritetaan asiakkaan ehdoilla ja liikkuvat autosähkömiehemme tulevat paikan päälle tekemään asennustyön. Asennuksista sovitaan vastuuasentajan kanssa, joka myös vastaa palvelun onnistuneesta toimituksesta.

Ohjelmoinnissa kuluu aikaa noin 2-3 tuntia / moottori. Tuottavasta työstä ajoneuvoa ei tarvitse irrottaa kuin vanhan ohjelman lukemisen ja uuden ohjelman kirjoittamisen ajaksi. Ohjelman rakentamiseen kuluvan ajan ajoneuvo voi työskennellä normaalisti.

Muutoksen huomaa välittömästi kun uusi ohjelma saadaan paikoilleen. Ohjelmaa on vielä mahdollista hienosäätää parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ylivoimalan valmistamilla ohjelmilla on ”päästötakuu”. Mikäli valmistamamme ohjelma ei läpäise mahdollisia päästömittauksia tai EOBD -järjestelmä ilmoittaa päästöarvojen ylittyneen, kattaa takuu tarvittavat uudelleenohjelmoinnit päästöarvojen saamiseksi vaadittuihin raja-arvoihin.

Valmistamillemme ohjelmille annamme toimivuus- ja tyytyväisyystakuun. Mikäli valmistamamme ohjelmisto ei vastaa sovittua, valmistamme takuutyönä ajoneuvoon uuden ohjelmiston.