skip to Main Content
Yritys

Yritys

Ylivoimala on koko Suomen alueella toimiva, kotimaisia moottoriohjelmointeja tarjoava yritys.

Moottoriohjelmoinnilla tarkoitetaan moottorin jälkisäätämistä huipputeknologian avustuksella. Moottoreita on hienosäädetty käyttötarkoitukseen sopivimmiksi läpi historian, nykytekniikalla säätäminen on tiettyyn pisteeseen asti mahdollista ilman fyysisten komponenttien vaihtamista.

Autovalmistajat säätävät moottoreita vastaavilla ohjelmilla myydäkseen niitä eritehoisina ja – hintaisina malleina. Korvaamme tehoa ja polttoainetaloutta rajoittavat kompromissit uudella, suomalaisena laatutyönä valmistetulla ohjelmistolla, joka muuttaa moottorin luonteen kertaheitolla tuottavammaksi.

Ohjelmoinnin tarkoitus ei ole missään olosuhteessa ”vääntää kiuasta punaiseksi” moottorin kestokyvyn kustannuksella, vaan jakaa voima järkevästi käyttöalueelle jolloin on mahdollista saada tuntuvia säästöjä polttoainekulutuksessa.

Ohjelmistopuolellamme on yli 20 vuoden kokemus tuhansien eri käytössä olevien moottoreiden ohjelmoinneista. Tämän kokemuksen tarjoamme päivittäin asiakkaidemme käyttöön rakentamalla juuri heidän tarpeisiinsa suunniteltuja ohjelmia. Osaamistamme hyödynnetään mm. kevyessä ja raskaassa ammattiliikenteessä, sekä metsä-, maatalous- ja maanrakennuskoneissa.

Valmistamillemme ohjelmistoille annamme toimivuus- ja tyytyväisyystakuun, sekä vastaamme että ajoneuvo läpäisee ohjelmoinnin jälkeen sille asetetut päästövaatimukset.

Palvelumme ovat 100%:sti suomalaista laatutyötä, jonka johdosta alkuperämerkkitoimikunta on myöntänyt palvelullemme avainlipputunnuksen.