skip to Main Content
Metsäkoneet

Metsäkoneet

Tarjoamme päivittäin yli 20 vuoden kokemustamme moottoriohjelmoinnista asiakkaidemme käyttöön. Ylivoimalan osaamista hyödynnetään ammattiliikenteen lisäksi päivittäin erilaisissa sekä metsä- ja maanrakennuskoneissa. Ohjelmiemme kotimaisuuden johdosta alkuperämerkkitoimikunta on myöntänyt palvelullemme avainlipputunnuksen.

Määritämme uudella ohjelmalla miten työkone milläkin kierrosalueella käyttäytyy ja kuinka moottori reagoi kaasun liikkeisiin. Ohjelmoinnin tarkoituksena ei ole ”vääntää kiuasta punaiselle” vaan saada järkevillä muutoksilla työkoneestasi entistä tuottavampi työkalu. Kuljettajalle työkoneen pirteämpi luonne merkitsee työtehokkuuden selvää kasvua. Samat työsuoritteet on mahdollista tehdä jopa 15 % pienemmillä kierroksilla, mikä näkyy varmasti pienempänä polttoainelaskuna.

METSÄ-WELJET KY

Metsä-Weljet Ky on Maavedeltä kotoisin oleva yritys, jolta löytyy metsäkonealalta kokemus aina vuodesta 1971. Tällä hetkellä yrityksen kalusto kattaa neljä motoa ja kuusi ajokonetta.

”Ylivoimalan ohjelma teki motostamme aivan toisen koneen. Aiemmin kone polvistui matalilla työskentelykierroksilla ja varsinkin tyhjäkäynnillä moottori tuppasi herkästi sammumaan.” Metsä-Weljet Ky:n Antti Ihalainen kertoo kokemuksistaan. Nykyään kone on jopa tyhjäkäynnillä toimintavalmis ja työnteosta on tullut todella sujuvaa. Asennukset sujuivat sovitussa aikataulussa ja lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä, Ihalainen summaa.

Tyytyväisin palaute ohjelmoinnista tulee luonnollisesti koneen kuljettajalta ”Näin hyvällä hakkuukoneella en ole koskaan työskennellyt.”

Moottoriohjelmoinnit suoritetaan aina asiakkaan ehdoilla. Asennuksista sovitaan vastuuasentajan kanssa, joka myös vastaa palvelun onnistuneesta toimituksesta. Liikkuvat autosähkömiehemme saapuvat paikan päälle tekemään muutostyön, joka kestää noin 2-3 tuntia / työkone. Tuottavasta työstä konetta ei tarvitse irrottaa kuin vanhan ohjelman lukemisen ja uuden ohjelman kirjoittamisen ajaksi. Ohjelman rakentamiseen kuluvan ajan kone saa työskennellä normaalisti.

Muutoksen huomaa välittömästi kun uusi ohjelma saadaan paikoilleen. Tämän jälkeen ohjelmaa on vielä mahdollista hienosäätää parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.